Over ons

Change language: frFrançais (Frans)

Delsolinvest Spanje, zoals het klokje thuis tikt ...

Professionele & persoonlijke begeleiding in uw eigen taal; juridisch, fiscaal, financieel & praktisch.

Delsolinvest bestaat uit Nederlandse, Vlaamse en Franstalige vastgoed adviseurs met meer dan 20 jaar werk- woon & levenservaring aan de Costa del Sol. Aan de hand van deze ervaring kunnen we u zo goed als mogelijk adviseren en u begeleiden bij uw keuzes in zowel omgeving, mogelijkheden en de dingen waar u zeker wel en niet rekening mee zou moeten houden bij het kopen / huren / leven / verblijven in zuid Spanje.

We hebben toegang tot het complete en meest recente aanbod vastgoed; zowel residentieel als commercieel, nieuwbouw en off-plan projecten, vakantiehuizen, opbrengsteigendommen en superdeals aan de Costa del Sol.

Delsolinvest onderscheidt zich van andere makelaars door het “persoonlijk” en vooral vriendelijk, ongedwongen & geheel vrijblijvend adviseren en begeleiden bij zowel het zoeken, aankopen en opvolgen van uw onroerend goed wensen in Zuid Spanje.

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om u tegemoet te komen bij aankoop van uw woning, voor, tijdens en na de aankoop, net zoals u “thuis” gewend bent.

Naast een klantgerichte verkoopservice bieden wij eveneens verschillende after-sales services aan waaronder; het verhuren van uw opbrengsteigendom, key-holder, onderhouden van uw vastgoed, design & inrichting, schilderwerken, tuin, airco / verwarming, boodschappendienst, babysit, airport-service, etc.. waarvan enkele in samenwerking met Spaanse, Engelse, Scandinavische en zelfs Nederlandse / Belgische ondernemers aan de Costa del Sol die wij door de loop van jaren graag aanbevelen aan de hand van goede ervaringen.

Verliefd op Spanje? Wat ook uw reden is, hoe klein of groot uw budget ook is, Delsolinvest kan u helpen met het vinden van uw eigen droom onder de zon.

Marlies Bielen – Delsolinvest

C/ Vasco Nuñez de Balboa 2, ed. Poseidon
29680 Estepona, Malaga
+34 678 858 045
info@delsolinvest.com

vastgoed aanbod Marbella

Delsolinvest biedt u via deze website een selectie van de beste investeringsmogelijkheden aan de Costa del Sol; van privé verkopers, ontwikkelaars, promotors en banken, waaronder nieuwbouwprojecten in en rond Marbella, off-plan projecten met zeer interessante betalingsvoorwaarden, de nieuwste investeringsmogelijkheden aan de kust en enkele unieke superdeals!

Als toegewijde onroerend goed specialist aan de Costa del Sol kunnen wij u, buiten het aanbod dat u op deze website kan terug vinden, voorzien van een lijst met alle woningen die overeenkomen met uw criteria indien gewenst.

Wij hebben verder eveneens toegang tot elke (zo een 35.000) beschikbare woning en commercieel vastgoed op de markt hier.

Wanneer u met ons gaat bezichtigen krijgt u uw eigen specialiseerde makelaar die u zal helpen een keuze te maken in het gigantische aanbod.

Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zullen u graag een op maat gemaakte selectie van de beste panden maken volgens uw criteria.

vastgoed diensten

Het doel van Delsolinvest is in de eerste plaats om het gehele proces zo soepel en stress-vrij mogelijk te maken; voor, tijdens en na het kopen van een woning of handelspand in Spanje.

Onze diensten bestaat uit o.a.; het adviseren van de juiste ligging, het type woning en juridisch advies door een onafhankelijke advocatenkantoor (in uw eigen taal indien gewenst).

Naast aankoopbegeleiding bieden wij onze diensten eveneens aan voor het verkopen en of verhuren van uw eigendom aan de Costa del Sol.

Onze website, marketingtechnieken en online campagnes hebben hierbij hun waarde reeds vele malen bewezen in het verleden.

Wij zijn in principe zeven dagen per week beschikbaar zodat het bezichtigen eenvoudig te combineren is met uw vakantieplannen en wij ten alle tijden ter uwe beschikking kunnen staan wanneer u ons nodig heeft.

Bij het aankopen van een woning in Spanje krijgt u te maken met diverse aspecten zoals belastingen, registratiekosten, maar ook vaste kosten als gemeenschapskosten, etc.

Wij werken sinds jaren samen met enkele van de beste Nederlandstalige advocaten die onze klanten bijstaan bij de aankoop van onroerend goed, en hebben de belangrijkste punten die gelden bij de aankoop van vastgoed opgesomd in een E-book dat wij u graag gratis versturen!

Wenst u uw woning te verkopen ? Staat uw woning al langer dan 6 maanden op de markt ?

Met ons uitgebreid netwerk makelaars, niet enkel in Spanje trouwens, en onze state-of-the-art marketing technieken heeft het vastgoed dat gepresenteerd wordt via Delsolinvest een exposure die het nodig heeft om de aandacht te krijgen van potentiële kopers.

Wij krijgen dagelijks aanvragen binnen van mensen die geinteresseerd zijn om in Spanje te kopen. Uw eigendom kan eveneens gepresenteerd worden hier.

Verder is Delsolinvest sterk aanwezig op sociale media waar we continu duizenden mensen bereiken aan wie we ons aanbod vastgoed tentoonstellen.

Bij Delsolinvest laten we het dus niet aan het toeval over dat iemand ons zal vinden maar gaan wij elke dag opnieuw actief op zoek naar eventuele kopers.

Volg onderstaande link om uw woning direct online te koop aan te bieden.

Le Mirage, Cancelada

Arboleda, Atalaya Estepona

Nieuwbouw Villas, Marbella

Alcuzcuz, Benahavis

Delen

VASTGOED KOPEN IN SPANJE ?

Laat uw gegevens hieronder achter en wij sturen U onze GRATIS gids met de belangrijkste punten van de aankoopprocedure in Spanje.

Uw informatie zal nooit worden gedeeld met derden!