Bezichtiging trip

Change language: frFrançais (Frans)

Een bezichtiging trip geeft U de mogelijkheid om het vastgoed dat U geselecteerd hebt met eigen ogen te bekijken. Indien U reeds zelf een lijst met vastgoed heeft samengesteld of in samenspraak met een van onze adviseurs vastgoed heeft geselecteerd dat aan al uw wensen voldoet, kunnen wij als volgende stap een bezichtiging-reis voor U organiseren. Wij kunnen zorgen voor retourvluchten, een hotel of on-resort accommodatie, vervoer van & naar de luchthaven, het transport ter plaatse en de persoonlijke begeleiding door een van onze meertalige vastgoed adviseurs.

Van begin tot het einde van uw reis zorgen wij ervoor dat alle vastgoed wat U hebt uitgekozen zal worden bekeken en dat de minimale tijd wordt verspild en de maximale tijd wordt besteed op zoek naar uw droomwoning, het (her)ontdekken van de omgeving en van de cultuur rond de door U gekozen gebieden.

U kan tijdens uw bezichtiging trip eveneens reeds kennis maken met onafhankelijke hypotheek adviseurs, Bank Managers & Advocaten indien gewenst.

Onze bezichtiging-reizen kunnen volledig voor U worden georganiseerd, over een periode van 3, 4 of 5 dagen. Als U echter verplichtingen hebt dewelke U beperken tot kortere periodes kunnen wij eveneens regelen dat U zo veel mogelijk van de door U op voorhand uitgekozen selectie zal bezoeken.

Onze bezichtiging-reizen zijn zonder aankoopverplichting! Wij maken van de aankoop van een woning dan ook graag een eenvoudig en ontspannende proces.

bezichtiging reis marbella

Als je het gebied onafhankelijk bezoekt, zorgen wij er eveneens graag voor dat een van onze vastgoed adviseurs afspraken maakt en U begeleid om de woningen van uw keuze samen met U te bekijken en U eventueel gelijkaardige projecten en of vastgoed in de streek te laten zien.

Onze bezichtiging trip aan de Costa del Sol zal het aankoopproces makkelijker maken voor u! Of u nu op zoek bent naar een modern appartement in de buurt van het strand, een rustieke finca met uitzicht op de bergen of een luxe villa, een van onze op maat gemaakte bezichtiging trips met het Delsolinvest team is de beste manier om vertrouwd te raken met het gebied en het vastgoed dat beschikbaar is.

bezichtiging trip marbella
Delen