CaboRoyale, Marbella

Change language: nlNederlands (Néerlandais)

CABOROYALE 3 & 4 SLK. NIEUWBOUW VILLA’S

CaboRoyale in Cabopino is een prachtige nieuwe ontwikkeling van 21 moderne villa’s, gelegen op de grens van Mijas en Marbella.

De uitstekende ligging van CaboRoyale grenst aan een 18-holes golfbaan en ligt op loopafstand van de prachtige stranden en jachthaven van Cabopino.

Prijzen v.a. 970.000€
Download hier prijslijst en betalingsvoorwaarden

Specificaties

CaboRoyale – 3 & 4 slk. zuid georiënteerde nieuwbouwvilla’s, met allemaal een prachtig uitzicht op zee en wordt aangeboden in 3 verschillende design types.

De villa’s van type A – met 4 slaapkamers en 4 badkamers – bestaan uit 2 verdiepingen plus een grote kelder, parkeergelegenheid voor 2 auto’s, een multifunctionele ruimte (fitnessruimte, kantoor, wijnkelder …), berging, technische ruimte, wasruimte en een extra kamer met douche. Het gelijkvloers bestaat uit een open plan woonkamer, eetkamer en keuken en de master slaapkamer met ensuite badkamer die uitkomt op een ruim terras. Op de eerste verdieping liggen er nog eens 3 slaapkamers en drie badkamers met grote terrassen en prachtig uitzicht op zee.

Type B – met 3 slaapkamers en 3 badkamers – bestaat uit anderhalve verdieping plus een grote kelder, parkeergelegenheid voor 2 auto’s, een multifunctionele ruimte (fitnessruimte, kantoor, wijnkelder …), berging, technische ruimte, wasruimte en een extra kamer met eigen douche. Het gelijkvloers bestaat uit een open woonkamer, eetkamer en keuken en 2 slaapkamers beide ensuite. Op de eerste verdieping leidt de master slaapkamer suite naar een groot terras met uitzicht op zee.

Type C – met 3 slaapkamers en 3 badkamers – is een gelijkvloerse villa met een extra grote kelder, parkeergelegenheid voor 3 of 4 auto’s, een multizone (fitnessruimte, kantoor, wijnkelder …), berging, technische ruimte, wasruimte en een extra kamer met eigen douche. De villa bestaat uit een open woonkamer, eetkamer en keuken en drie slaapkamers allemaal ensuite die uitkomen op een ruim terras met uitzicht op zee.

De villa’s zijn allen uitgerust met vloerverwarming in de volledige woning (uitgezonderd de kelder) via een Daikin Altherma-systeem, volledig ingerichte keukens met Silestone-werkbladen en Siemens-apparatuur, Villeroy en Boch sanitair met Grohe-kranen, pre-installatie van domotica en volledig aangelegde tuinen met automatische irrigatiesystemen.

Alle woningen beschikken over een privézwembad met zoutzuiveringssysteem in aangelegde tuinen met een gemiddelde perceelsgrootte van 510 m2.

Het project wordt gebouwd op een helling op slechts 400 meter van de prachtige stranden van Oost-Marbella en op 10 minuten wandelen van de populaire jachthaven van Puerto Cabopino.

Op dit ogenblik wordt enkel Fase 1 gecommercialiseerd. De villa’s type A in Fase 1 starten aan 1.105.000 euro – type B start aan 895.000 & type C is reeds uitverkocht. Pré-registratie voor fase 2 is mogelijk.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

  VEILIGE INVESTERING MET INTERESSANTE BETALINGSVOORWAARDEN

  Download hier de betalingsvoorwaarden

  AANVRAAG & DOWNLOAD DOCUMENTEN

  Delsolinvest, Vastgoed in en rond Marbella, Costa del Sol

  Description

  • Prix vanaf 970,000 €
  • IDdsi-royale
  • Année de construction 2018
  • TypeVilla
  • Vendu No
  • Status Sale
  • EndroitMarbella / Cabopino
  • Home area300 m2
  • Chambres4
  • Salles de bains4
  • Garages2

  Caractéristique

  • Nouveaux Projet
  • Off plan
  • Première ligne de golf

  Commodités à proximité

  Strand / zee
  400 m
  Golf
  500 m

  Endroit

  Delen