Aria Beach, Las Lagunas de Mijas

Change language: frFrançais (Frans)

Exclusieve Pre-launch promotie, rechtstreeks van de bouwer!

Wij presenteren u graag dit luxe high-end boutique project van 39 fantastische 2 & 3 slk. appartementen en penthouses in drie laagbouw blokken.

Gelegen tussen Fuengirola en La Cala de Mijas, op een TOP-locatie met directe toegang tot het strand, en op wandelafstand van alle voorzieningen.

Pre-release prijzen, vanaf 400.000 €
2 slk. appartementen UITVERKOCHT
3 slk. appartementen v.a. 459.900€
Download hier prijslijst en beschikbaarheid 

Unieke gelegenheid tot pre-reservatie alvorens dit project gelanceerd wordt op de vastgoedmarkt!

Specificaties

Met directe toegang tot het strand en op wandelafstand van alle voorzieningen, op slechts enkele minuten van Fuengirola met zijn ongerepte stranden, winkelcentra en talloze restaurant keuzes, op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga, en 1 van de belangrijkste bestemming voor alle nationaliteiten die de Costa del Sol aandoen.

Pre-launch prijzen met uitzonderlijke waarde voor geld!

3 Blokken met slechts 39 appartementen & penthouses beschikbaar, waarvan 38 x 3 slk. appartementen & penthouses en een 1 x 2 slk. penthouse met enorme terrassen voor adembenemende uitzichten op de kust en de middellandse zee.

De bebouwde oppervlakte van de appartementen zijn ongeveer 150m2 plus 20m2 terrassen. De penthouses 140m2 met 160m2 terrassen.

Texturen, materialen en in het bijzonder het licht, zijn belangrijke elementen en identifiers bij het ontwerpen en tekenen van dit project. Nieuw eigentijds design & afwerking van de hoogste kwaliteit met ruimten die ontworpen worden puur voor het genot van de bewoners.

Sterk kapitaal groei potentieel & verhuur potentieel!

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

  VEILIGE EN SUPER INTERESSANTE BELEGGING

  6.000 € reservatie (op een beschermde geblokkeerde rekening bij de advocaat), geeft initiële beleggers de mogelijkheid om de unit van hun keuze nu reeds te reserveren, aan een “wie het eerst komt, het eerst krijgt” basis, dit nog voordat het project officieel gelanceerd wordt op de internationale markt!

  Dit investering aanbod is echter slechts strikt beperkt tot een maximum van twee eenheden. Momenteel een pre-launch investering kans voor deze unieke ontwikkeling met prijzen variërend van 400.000€ tot 534.900€.

  BETALINGSVOORWAARDEN

  • Pre-launch aanbetaling van slechts 6.000 €.
  • 30% betaling bij ondertekening contract.
  • 70% definitieve betaling na voltooiing en oplevering van uw woning.

  AANVRAAG & DOWNLOAD DOCUMENTEN

  Delsolinvest, Vastgoed in en rond Marbella, Costa del Sol

  Beschrijving

  Kenmerken

  Voorzieningen in de buurt

  Strand / Zee
  0 Km
  Golf Courses
  1 Km

  Location

  Similar properties

  Appartement
  vanaf 2,300,000 €
  840 m2 4 4
  Delen