Villa’s La Cala de Mijas

Change language: frFrançais (Frans)

4 ruime en lichte luxe villa’s met uitzicht op zee

Villa’s La Cala, een nieuw project met 4 moderne stijl villa’s met zeezicht gelegen in LA CALA, Mijas Costa, op loopafstand van het dorp La Cala de Mijas.

Strand op 1 km! Alle soorten diensten op slechts een steenworp afstand, ziekenhuis, sportcentrum, supermarkten, winkels, restaurants, markt en openbaar vervoer.

Prijzen v.a. 850.000€
Download hier prijslijst en beschikbaarheid

Specificaties

Villa’s La Cala, 3 verschillende Villa-stijlen waarvan de eerste villa nu in aanbouw, nog twee zullen beginnen met de bouw tegen augustus 2018. Het project staat open voor eventuele wijzigingen, zowel binnen alsook buiten de villa, om te voldoen aan de wensen van de koper. Bouwtijd +/- 12 maanden.

Villa’s met 3 of 4 slaapkamers plus een grote souterrain met een op zichzelf staand appartement met natuurlijk licht en een eigen ingang samen met een eigen ondergrondse parkeergarage voor 2 auto’s en opslag.

Gebouwd volgens de hoogste kwaliteit, een zeer modern en eigentijds ontwerp met 3 verschillende ontwerpen om uit te kiezen.
Begane grond: ruime open ruimtes die uitmonden in een groot overdekt terras, tuin en privézwembad, met de mogelijkheid om een ​​open of gesloten keuken en zelfs de mogelijkheid van een extra slaapkamer met een eigen badkamer, ook op dit niveau een gastentoilet.
Eerste verdieping: afhankelijk van uw familiebehoeften bieden wij configuraties van 2 of 3 slaapkamers. Met de standaard set krijgt u 3 slaapkamers met 2 badkamers. 2 van de slaapkamers bieden toegang tot een groot terras met uitzicht op zee. De hoofdslaapkamer biedt een inloopkast en een eigen badkamer.
Kelderverdieping: dankzij de onafhankelijke ingang kan dit niveau een op zichzelf staand onafhankelijk appartement met een eigen badkamer en wasruimte bieden, of andere configuraties zoals een fitnessruimte of een ontspanningsruimte. Er zal ook een grote ondergrondse parkeerplaats zijn die groot genoeg is voor 2 auto’s en een ruime opslagruimte.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

Alvast bedankt!

  Specificaties:  zeer laag energieverbruik – grote crème marmeren vloeren of keramische tegels die zich uitstrekken naar het terras – dubbel thermisch en akoestisch geïsoleerd glas van vloer tot aan het plafond dat zich terugtrekt in een muuruitsparing in de woonkamer – luxe ingerichte keukens met 3 verschillende indelingen om uit te kiezen, silestone werkbladen en panelen – Bosch apparatuur
  – Domotic / Home intelligent systeem bestuurd door smartphone – volledig geïnstalleerd alarm met rook, waterdetectoren en videofooninvoersysteem – volledig geïnstalleerd klimaatsysteem voor verwarming en koeling met de nieuwste aerothermia-technologie – vloerverwarming in de gehele villa en zonnepanelen -elektrische toegangspoorten tot de accommodatie met op afstand te openen toegang – aangelegde privé tuin met privézwembad – automatisch irrigatiesysteem.

  VEILIGE INVESTERING MET INTERESSANTE BETALINGSVOORWAARDEN

  BETAALVOORWAARDEN:

  – 15.000 euro reservatie via uw advocaat.
  – Binnen 30 dagen na de betaling van de reservering en zodra de bouwvergunning is opgesteld, tekent u het contract en betaalt u 30% + btw.
  – Na oplevering en certificatie van de constructie, 20% van de verkoopprijs plus btw. Dit wordt gedekt door een wettelijke bankgarantie.
  – Het resterende bedrag van 50% van de aankoopprijs, alle kosten en het resterende bedrag van de btw wordt betaald bij ondertekening van de eigendomsbewijs voor uw eigendom en overdracht van de sleutels.

  VEILIGE AANKOOP

  – Een bankgarantie betekent dat alle fondsen worden gegarandeerd door een bank mocht er iets misgaan en de klanten hun geld terugkrijgen.

  AANVRAAG & DOWNLOAD DOCUMENTEN

  Delsolinvest, Vastgoed in en rond Marbella, Costa del Sol

  Beschrijving

  • Prijs vanaf 850,000 €
  • IDdsi- villaslacala
  • Bouwjaar2018
  • TypeVilla
  • Verkocht No
  • Status Sale
  • LocationLa Cala de Mijas
  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • Garages2

  Kenmerken

  • Nieuwbouw project
  • Off plan

  Voorzieningen in de buurt

  Strand / zee
  1 km
  Golf
  2 km
  Malaga Airport
  32 km

  Location

  Similar properties

  Delen